otrdiena, 2010. gada 13. aprīlis

Degpunktā

Nav runa par Latvijas degpunktu, bet gan par filmu - Degpunktā.

Filmā:

Ilgi plānotā operācija bandītiskā grupējuma likvidēšanai cieš neveiksmi, kad bandītu auto nejauši pārbauda milicijas patruļa. Izvērtusies par asiņainu apšaudi Maskavas centrā, operācija kļūst par kauna traipu augstākā ranga milicijas vadībai un, lai saglābtu situāciju, pie drošības orgānu mundiera spodrināšanas ķeras klāt reklāmas nodaļas vadītāja. Viņai ir plāns pārvērst bandītu ņarestu par liela mēroga realitātes šovu, kāds nekur pasaulē vēl nav redzēts. Taču ne viss notiek tā, kā bija ieplānots.

"Degpunktā" ir klasiskā asa sižeta policijas filmu un sociālās satīras salikums, kurā galvenā loma ir atvēlēta masu mēdijiem - tiem, kuriem ir tik ļoti liela ietekme uz jebkura mūsdienu cilvēka ikdienu.

Un vēlvina laba filma:

Eņģeļi un dēmoni



"Da Vinči koda" autora Dena Brauna grāmatas "Eņģeļi un dēmoni" ekranizācija stāsta par Hārvardas reliģiju profesoru Robertu Langdonu, kurš atklāj savienību ar ļoti senām saknēm, kas savu mērķu sasniegšanai ziedos jebko.

Brālība Illuminati ir visietekmīgākā slepenā organizācija pasaules vēsturē, kurai pretī stājas katoļu baznīca. Kad Langdons noskaidro illuminātu īstos nodomus, viņš steidzas uz Romu un meklē palīdzību pie itāļu zinātnieces Vitorijas Vetras. Sākas izsekošana un pakaļdzīšanās caur pazemes ejām, kapenēm un pamestām baznīcām. Ceļā uz zemes slepenāko kapliču Langdonam un Vetrai ir jāseko antīku simbolu virknei, kas atklāj, ka ir tikai viena iespēja glābt Vatikānu.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē