otrdiena, 2011. gada 15. februāris

Internets Rīgā

Optiskais Rīgā no Lattelecom ir tas interneta pieslēgums, kas nodrošinās filmu lejupielādi pāris minūšu laikā. Optiskais internets no Lattelecom ir ātrs, kvalitatīvs un pats galvenais lēts interneta pieslēgums.

Lēts interneta pieslēgums, jo šāds internets citviet izmaksā pat 10 reizes dārgāk nekā tas tiek piedāvāts no Lattelecom. Norvēģijā optiskais pieslēgums mēnesī, piemēram, maksā 160 eiro, kas ir daudz reižu dārgāk nekā to iespējams abonēt no Lattelecom paklpojumu sniedzēja. Jāatzīmē, ka Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja lietot Eiropā ātrāko internetu, kāds pieejams privātpersonām – 500 Mb/s, ko spēj nodrošināt Lattelecom optiskais pieslēgums.

Šobrīd Lattelecom optiskā interneta tīkls izbūvēts jau Rīgā un vairākās Latvijas pilsētās un pieejams daudzās mājsaimniecībās, tādējādi aptuveni ceturtajai daļai visas Latvijas dzīvokļu ir iespēja pieslēgt optisko internetu.

Lattelecom ir viens no retajiem pakalpojumu piegādātājiem Rīgā un visā Latvijā, kas optisko internetu nodrošina līdz pat gala klienta dzīvoklim, proti, optiskā šķiedra tiek ievilkta klienta dzīvoklī, kas nodrošina augstāko iespējamo pakalpojuma kvalitāti. Lai nodrošinātu klientiem optiskā interneta piegādi līdz dzīvoklim, papildus optiskajai šķiedrai ir nepieciešams tehnisks risinājums, kas sastāv no tīkla mezgliem, sadalītājiem, kā arī gala iekārtām, kas veido būtisku daļu no kopējām investīcijām optikas tīklā.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē