pirmdiena, 2011. gada 21. februāris

Internets

Internets ir starptautisks sakaru tīkls, kas ļauj datoru lietotājiem no dažādām zemēm apmainīties ar datoros ievadīto informāciju, spēlēt spēles internetā, skatīties televīziju, iepirkties interneta veikalos, norēķināties par interneta pakalpojumiem, maksāt digitālās televīzijas rēķinu un darīt teju visu, jo internets mūsdienās kļuvis par svarīgu mūsu dzīves sastāvdaļu.

Par internetu un to attīstību



Internets ir teju visur, bet zināms, ka tas neaptver visu pasauli, jo pasaulē ir vietas, kur tas dažādu iemeslu dēļ nav pieejams. Zināms, ka internets attīstās neticamā ātrumā un tas nozīmē, ka iespējams pavisam drīz tas būs pieejams vietās, kur pagaidām tas nav pieejams.

Lai pieslēgtos internetam ir nepieciešams modems. Kopumā ir daudz un dažādi modemi, kā arī to cenas ir daudz un dažādas. Labais ir tas, ka zināms, ka Lattelecom internetu pakalpojumu sniedzējs šādus modēmus saviem klientiem dod bez maksas. Tas nozīmē, ka izvēloties Lattelecom interneta pakalpojumus Jums par modemu nebūs jāmaksā. Lattelecom piedāvā ātru un kvalitatīvu interneta pieslēgumu par saprātīgu cenu.

DSL internets



DSL ir saīsinājums no Digital Subscriber Line (digitālā abonenta līnija). Tā ir īpaši iekārtota sakaru līnija, kurai reizē var pievienot un lietot kā datoru, tā telefonu. Tas nozīmē, ka dators būs pieslēgts patstāvīgi internetam. Interneta pieslēgums dalās divās grupās: patstāvīgais interneta pieslēgums un īslaicīgais interneta pieslēgums. Īslaicīgais interneta pieslēgums nozīmē to, ka dators tiks pieslēgts internetam uz neilgu laiku, bet patstāvīgais interneta pieslēgums nozīmē to, ka dators tiks pieslēgts internetam patstāvīgi.

Ja patika šis raksts par internetu, tad iespējams arī patiks raksts par internetu Rīgā. Labi vien ir, kad interesē tās lietas, ko pats lieto.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē