sestdiena, 2013. gada 30. marts

Lētākais nenozīmē labāko

Vislēnākais interneta veids ir iezvanpieejas un WiMAX interneta pieslēgums. Jūs varat izvēlēties WiMAX, ja Jūsu adresē nav pieejams DSL internets vai optiskais internets. DSL un optiskais internets ir pareizā izvēle jebkurā gadījumā. DSL, kas ir ātrāks nekā iezvanpieejas metode, izmanto šo tālruņa līniju, veidojot datu piegādes sistēmu, kam ir trīs kanāli interneta pieejamībai. Optiskā interneta metode, no otras puses, izmanto optisko šķiedru kabeļu tīklu un ātrgaitas kabeļu modemu. Populārākie interneta pakalpojumu sniedzēji ir tie, kas izmanto kabeļu vai platjoslas tehnoloģijas, jo cilvēki vairs nevēlas lietot lēnu interneta pieslēgumu.
--> Read more...

Bezvadu internets uzņēmumiem

Mazo uzņēmumu īpašnieki visā pasaulē sāk saprast klēpjdatora bezvadu interneta nodrošināšanas ieguvumus. Šie taupīgie uzņēmumu īpašnieki gūst labumu no izmaiņām, kas radījušas no medijiem atkarīgu sabiedrību. Vairāk un vairāk cilvēku vēlas pastāvīgi sazināties ar apkārtesošajiem cilvēkiem. Ar pieaugošo mobilo tālruņu un portatīvo ierīču popularitāti, spēja sazināties ar draugiem un kolēģiem ir vieglāka nekā jebkad agrāk. Ir pat norādes, ka atkarība no e-pasta un interneta rada arvien lielākas bažas. Ar šādu plašu interesi saziņā ar apkārtējiem, ir saprotams, ka mazo uzņēmumu īpašnieki vēlas izmantot bezvadu piekļuvi internetam, lai palielinātu savus ieņēmumus. 

Galvenais, kad runa ir par bezvadu interneta piekļuves nodrošināšanu Jūsu uzņēmumā, ir tas, ka tā var viegli piesaistīt klientus gandrīz bez finanšu ieguldījumiem. Bezvadu tīkla izveidei ir nepieciešams tikai viens maksājums. Šī maksājuma apjoms atšķiras atkarībā no uzņēmuma lieluma un nepieciešamo funkciju veida. Pamata interneta pieslēguma izveide salīdzinoši nelielā uzņēmumā ir pieejama par apmēram 50 naudiņām. Ir arī ikmēneša maksājumi, lai saglabātu bezvadu tīklu. Šīs maksas iekļauj maksājumus pakalpojumu sniedzējam, kā arī dažu stundu ilgu tehnisko apkopi mēnesī. Šīs tehniskās apkopes stundas varat veikt Jūs vai nolīgts speciālists. Atkal, ikmēneša izmaksas būs atkarīgas no Jūsu izvēlētā pakalpojumu sniedzēja, kā arī pakalpojuma veida, ko Jūs piedāvājat. Tomēr tā ir diezgan mazsvarīga summa. Šī mēneša maksa, iespējams, būs zem 100 par nelielu uzņēmējdarbības vietu.

Neskatoties uz salīdzinoši zemajām izmaksām, lai nodrošinātu bezvadu interneta piekļuvi saviem klientiem, šis labiekārtojums var palielināt Jūsu peļņu. Jūs ne tikai, iespējams, piesaistītu jaunus klientus, piedāvājot bezvadu tīklu, bet esošie klienti varētu pavadīt vairāk laika Jūsu uzņēmumā. Tas ir ievērības cienīgi - jo vairāk laika klients pavada Jūsu uzņēmumā, jo vairāk naudas viņš varētu tērēt. Piemēram, ja Jums pieder kafejnīca, kas piedāvā bezmaksas bezvadu interneta piekļuvi, klients var nākt ne tikai, lai iedzertu kafiju, bet arī pārbaudītu savu e-pastu. Taču, ja viņam ir vairāki e-pasti, uz ko nepieciešams steidzami atbildēt, klients var pavadīt kafejnīcā vairāk laika, nekā plānots, un, iespējams, galu galā iegādāties papildu ēdienus vai dzērienus.
--> Read more...

Nedaudz par interneta lietām

Interneta pieslēguma metodes ļauj uzņēmumu īpašniekiem kontrolēt tās mājas lapas, ko viņu darbinieki var apmeklēt. Tas novērš piekļuvi laikam, ko izšķērdēt portālos, piemēram, sociālajās vietnēs, un ļauj darbiniekiem koncentrēties uz savu darbu. Meklējot interneta kontroles pakalpojumus, ir svarīgi apzināties dažādās metodes, ar kuru palīdzību pakalpojumu sniedzēji var savienoties ar internetu. Savienojumu var iegūt, izmantojot kabeļu modemus, iezvanpieeju, platjoslas vai DSL modemus. 

Ar platjoslas satelīta interneta piekļuves kontroli, uzņēmumu īpašnieki var kontrolēt dažādas vietnes, piemēram, tūlītējās ziņojumapmaiņas un e-pasta vietnes. Internetu parasti veido vairāki datori, kuriem ir saikne ar vienu tīklu. Piekļuves protokoli parasti vada savienojumus un piemēro komunikācijas noteikumus starp datoriem un internetu. Ar interneta piekļuves kontroles risinājumiem ir iespējams noliegt vai pieņemt kādu komunikāciju internetā. Tas ļauj tīkla administratoriem viegli pārraudzīt tīklus un bloķēt lietotājus no vietnēm, kas nav vajadzīgas. Ātrgaitas platjoslas satelīta internetam kļūstot arvien populārākam, interneta piekļuves kontrole ir tik un tā nepieciešama šī veida interneta savienojumam. Kopīgai uzņēmējdarbības videi, platjoslas satelīta internets piedāvā uzticamību un elastīgumu.
--> Read more...

svētdiena, 2013. gada 24. marts

Turpinājums par filmu

Es biju vīlies, kad ziņas par sagaidāmo Meta Deimona neatgriešanos Džeisona Borna filmu franšīzē tika apstiprinātas. Es zinu, ka tam bija jānotiek agrāk vai vēlāk, bet tā joprojām bija slikta ziņa. Kopš tā laika, es esmu samierinājies ar vilšanos un es esmu pieņēmis, ka Deimons neatgriezīsies filmā „Borna mantojums”. Tagad es esmu gatavs pāriet no Meta Deimona un Pola Grīngrasa komandas, un pieņemt jauno Džeremija Renera un Tonija Gilroja komandu. Šiem diviem puišiem ir talants un es esmu pārliecināts, ka viņi var izveidot Borna filmu tikpat labi kā citi puiši, vai ne? Pat ja trūkst paša Džeisona Borna, Džeisona Borna mantojums turpina virzīties uz priekšu. Tas nav bijušā pulkveža Ērika Baiera (Edvards Nortons) interesēs. Viņš vēlas atbrīvoties no visiem un visa, kas saistīts ar Bornu un programmu „Treadstone”. Baiers nolemj, ka labākais variants ir iznīcināt to, ko viņš dēvē par "slimību", pirms tā izplatās citās valdības jomās. Lai izpildītu savu mērķi, viņš uzskata, ka viņam ir jāatbrīvojas no ikviena, kas saistīts ar programmu un tas ietver arī kaujaslauka aģentus, piemēram, Āronu Krosu (Džeremijs Reners).

Kross to saprot un metas bēgt, lai izvairītos no draudošajām briesmām. Ceļā viņš satiek doktori Martu Šearingu (Reičela Veisa), zinātnieci programmā, par ko arī viņa tiek vajāta. Aģents Kross un doktore Šearinga sāk bēguļot un dodas pāri pasaulei, lai glābtu savas dzīvības un saņemtu atbildes. Bet viņiem ir jāpārvietojas ar īpašu piesardzību, jo, ja tas neizdotos, viņi piedzīvotu to pašu, ko pārējie, kas šķērsojuši ceļus ar spēkiem, kas viņus vajā.
--> Read more...

Vīri melnā 2

Ir pagājuši desmit gari gadi, kopš aģenti „J” un „K” izrādījās ar savām starpgalaktiku aizsardzības prasmēm filmā „Vīri melnā 2” un ņemot vērā to, ka filma nesaņēma īsti glaimojošas atsauksmes, nevar vainot skatītājus par skeptisko attieksmi pret trešo filmas daļu un tās izcilību. Par laimi, es esmu vienmēr gatava augstu novērtēt Vilu Smitu un es esmu priecīga paziņot, ka viņš un visa filmas komanda padarīja šo filmu mana laika vērtu.

 

LABAIS: 


Lai virzītos uz priekšu šajā stāstā, mums ir jādodas atpakaļ... tas nozīmē, jāceļo laikā uz pagātni, precīzi sakot, uz to 1969. gada vasaru, kad astronauti gatavojās staigāt uz mēness un Ņujorkas „Mets” bija gatavi uzvarēt pasaules čempionātā. Vēl viens ziņu cienīgs stāsts bija par to, kā aģents „K” (Tomijs Lī Džonss) iesēdināja nejauka izskata citplanētieti vārdā Boriss aiz restēm --- cietumā uz Mēness, kur gan citur. Bet 40 gadus vēlāk, Boriss ir izmucis no ieslodzījuma un ir pamanījies izlīst cauri kosmosa laika nepārtrauktībai, cenšoties atrast „K” un viņu nogalināt. Viss tālāk ir atkarīgs no „J” (Vils Smits), kam jādodas atpakaļ laikā un jāaizkavē Boriss, pirms viņš var sasniegt savu mērķi. Ak, un „J” arī jāuzmanās no iestrēgšanas 1969.gadā... jā, tas ir sava veida "Atpakaļ nākotnē" pavērsiens, un tā var nelikties tikpat ģeniāla ideja kā pirms 25 gadiem, bet filmas mērķiem, tas darbojas. Kā Jūs varat iedomāties, sabiedrībai ir sava attieksme pret to, ka „ J” dodas atpakaļ laikā kā melnais un Smits parāda lielisku attieksmi ideālos brīžos, kad aprobežoti cilvēki runā bez domāšanas.

SLIKTAIS: 


Tas ir vispārpieņemts fakts, ka Vīri Melnā franšīze aizsākās spēcīgi, tad piedzīvoja kritumu ar 2. filmu. Būs cilvēki, kas nebūs gatavi dot 3. filmai iespēju, jo viņi baidīsies, ka lietas tikai pasliktināsies... pārsteigums ir tas, ka, attiecībā uz filmu turpinājumiem, šo ir patiešām vērts redzēt, ne tikai Brolina snieguma dēļ, bet arī dēļ aizkustinošā pārsteiguma beigās, kas izskaidro „J” un „K” attiecības.
--> Read more...

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē