ceturtdiena, 2014. gada 18. septembris

BigBank aizdevumi privātpersonām

BigBank banka ir viens no lielākajiem specializētajiem privātpersonu kreditoriem Baltijas valstīs un bankas vīzija ir būt par vienu no vadošajiem finansu uzņēmumiem, kas izsniedz klientiem patēriņa kredītus. Šodien kompānija piedāvā gan kreditēšanu, gan arī noguldījumu noformēšanu. 

BigBank stratēģija paredz turpināt savu darbību kā līdz šim - pēc jau iepriekš formulētiem principiem, koncentrējoties uz jau esošo klientu segmentu. Banka piedāvā saviem klientiem vienmēr labākos pakalpojumus, kas atbilst viņu vajadzībām un vēlmēm. Līdz ar to var teikt, ka BigBank necenšas konkurēt ar universālajām bankām to tradicionālo pakalpojumu sfērā. 2007. gadā uzņēmums Latvijā uzsāka sadarbību ar valsts akciju sabiedrību Latvijas Pasts, padarot kompānijas pakalpojumus pieejamus arī pasta nodaļās visā Latvijā. Uz doto brīdi noslēgt aizdevuma līgumus iespējams gan BigBank birojos, gan arī deviņdesmit vienā VAS „Latvijas Pasts” nodaļā visā valstī.

Jāpiebilst, ka aizpildīt aizdevuma pieteikumu ērti var arī bankas mājas lapā. Lai pieteiktos aizdevumam, personai ir jābūt pastāvīgam Latvijas Republikas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 73 gadiem. Ir nepieciešams vienā no Latvijas Republikas kredītiestādēm atvērts bankas konts, kā arī regulāri ienākumi. BigBank piedāvā aizdevumu līdz pat 10 000 EUR ar termiņu no 6 līdz 10 gadiem. Minimālā aizņēmuma summa ir noteikta 300 EUR apmērā. Pieprasīto naudas summu kontā var saņemt aptuveni 2 dienu laikā.

 Svarīgi atzīmēt, ka BigBank aizdevumiem var pieteikties jebkuras bankas klienti.

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē