pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Svīšana

Svīšana ir pilnīgi normāla un palīdz regulēt ķermeņa temperatūru. Daži no mums var svīst tik daudz, ka sviedri sāk pilēt no mūsu ķermeņa un samitrina mūsu drēbes un palagus. Ja Jūs svīstat tik daudz, Jums ir nepieciešams konsultēties ar ārstu. Ja ārsts Jums nevar palīdzēt un Jūs nevarat rast risinājumu, tad Jums nepieciešams izmēģināt Perspi pretsviedru līdzekļus, kas tiešām darbojas. Sviedru dziedzeri ir atbildīgi par sviedru izdalīšanos karstos laika apstākļos vai ja esat noraizējies vai satraukts. Šādās situācijās ļoti labs palīgs var būt Perspi sensitive pretsviedru līdzeklis, ko iesaka pieredzējuši Eiropas mediķi.

Pārmērīgas svīšanas cēloņi 


Pārmērīga svīšana var notikt slimību laikā,  piemēram, grūtniecības, menopauzes, vairogdziedzera darbības traucējumu, alkoholisma, aptaukošanās, cukura diabēta, malārijas u.c. Antidepresantu vai uztura bagātinātāju, piemēram, cinka lietošana arī var būt pārmērīgas svīšanas iemesls. Tikai ārsts varēs diagnosticēt precīzu svīšanas iemeslu. Pirms iegādājieties pretsviedru līdzekļus, konsultējieties ar ārstu.
Augstāk minētais ir sliktākais scenārijs! Kā jau zināms un daudz stāstīts, tad bieži iemesli, kāpēc cilvēks svīst ir neveselīga pārtika, gāzēti dzērieni, asa pārtika un tamlīdzīgi. Pārtrauciet ēst šos draņķus un pavērojiet izmaiņas.

Jums var būt pastāvīgi nosvīdušas plaukstas un pēdas, pilošas paduses un mitrums dzimumorgānu apvidū, ja Jūs svīstat tik daudz. Šo pārmērīgo svīšanu sauc par hiperhidrozi. Persona, kas cieš no hiperhidrozes svīst daudz un nepārtraukti, un tiem nav nepieciešams iemesls, piemēram, temperatūra un fiziskās aktivitātes, lai sāktu stipri svīst.

Sāciet dzīvot veselīgi, kas samazinās vai pārtrauks svīšanu! Jebkurā gadījumā apskatiet perspi pretsviedru līdzekļus, kas ir piemēroti gan pārmērīgi svīstošiem, gan tiem, kas nodarbojas ar sportu.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē