otrdiena, 2014. gada 17. jūnijs

Kā Jūs varat ietaupīt naudu

Naudas tērēšana apdrošināšanai neglābs Jūs no iespējamu atvilkumu maksāšanas, maksas par pakalpojumiem, vai vajadzības sniegt pierādījumu par nenolaidību. Summu, ko Jūs katru mēnesi maksājat apdrošināšanai, ielieciet krājkontā un Jums būs uz ko paļauties ārkārtas situācijās, ja kaut kas sabojāsies vai kaut ko būs nepieciešams nomainīt. Jums būs nauda, ko izmantot jebkura veida avārijas situācijai un iespējams, ka daudz arī paliks pāri.

Izvairieties no mājdzīvnieku apdrošināšanas. Nauda, ko Jūs maksātu par mājdzīvnieka apdrošināšanu, var tikt izmantota uzkrājumu izveidei. Izveidojiet savu personīgo fondu mājdzīvnieku aprūpei, kad pienāk laiks. Turklāt, apdrošināšanas maksājumiem būs papildus atvilkumi, medicīnas izmaksas un iespējamās sadarbības maksas. Jūsu mājdzīvniekam kļūstot vecākam, lielākā daļa no šiem plāniem palielina cenas. Sava mājdzīvnieku aprūpes fonda izveidošana noderēs, kad būs pienācis laiks Jūsu mājdzīvnieka aprūpei. Pa to laiku, ja būs kāda cita finanšu avārijas situācija, no kā Jūs vēlēsieties izvairīties, Jums būs pieejama bezmaksas nauda ārkārtas izdevumu segšanai. Augstu cenu maksāšana par apdrošināšanu, kas netiek lietota vai nav pilnīga, var nebūt labākā vieta, kur ieguldīt savu naudu. Uzkrājumu konta veidošana ir labākais veids, kā pasargāt sevi no nevajadzīgiem parādiem.

Ātro kredītu aizdevēji, kredītkartes, lombardi, kredīti pret auto ķīlu vai bankas visi piedāvā naudu, bet par papildus samaksu.
--> Read more...

Labākās finanšu zāles

Profilakse ir labākās zāles, pat Jūsu finansēm. Šeit ir veidi, kā Jūs varat ietaupīt naudu un ievietot to savā krājkontā.

Netērējiet naudu pagarinātām elektronikas preču garantijām. Persona pie kases vai veikalā vienmēr liek noprast, ka Jūs nevarat iztikt bez šādas garantijas. Patiesībā, ja Jūsu pirkums ir dārgs un preces marka vai modelis ir jauns nozarē, kam nav bijis laika izlabot jebkurus iespējamos defektus sistēmā, garantijas iegāde varētu būt laba ideja. Tomēr Jums nevajadzētu tērēt vairāk par 10% no pirkuma cenas garantijai. Citā gadījumā, pataupiet naudu, ko Jūs tērētu garantijai un ielieciet to bankā. Vairums elektronikas preču tiks pārdotas ar rūpnīcas garantiju un, ja kaut kas nebūs kārtībā ar ierīci, Jūs to atklāsiet garantijas laikā. Nav vajadzības tērēt naudu mājas garantijai, ja vien Jūs neiegādājaties ļoti vecu māju, kur elektronika vai citi savienojumi var būt novecojuši, kā arī ierīces un aprīkojums nav pirmā svaiguma.
--> Read more...

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē