svētdiena, 2017. gada 19. februāris

Sieviešu kurpes

Es negribētu teikt, ka vīrieši nenovērtē sieviešu kurpes. Daudzi vīrieši ir kā traki uz jauku augstpapēžu kurpju pāri vai neticami skaistu pāri augstpapēžu zābaku. Man liekas, ka no tā arī ir radies termins kāju fetišs. Sieviešu kurpju pievilcība ir kā nūja ar diviem galiem. Daudzas sievietes, protams, iegādājas kurpes, paturot to prātā.

No otras puses, es negribu pat minūti izlikties, ka vīrieši saprot, kas notiek ar viņu sieviešu kolēģēm, kad runa ir par apaviem. Sieviešu kurpēs ir kas ļoti īpašs, kas velk dāmas uz veikalu neatkarīgi no tā, vai viņām to vajag vai ne. Un vairumā gadījumu, iespējams, nevajag.

Tomēr, viņa droši vien jūtas tā, it kā vajadzētu. Viņa var Jums paziņot, ka diezgan maz lietu aizvieto sajūtu, kas rodas, atrodot perfektu pāri kurpju tieši īstajā tumši sarkanajā tonī, kas ir saskaņots ar nesen iegādāto šalli, kas atrodas zemākajā skapja atvilktnē. Šalle, nav šaubu, tika nopirkta zinot, ka kaut kur ir jābūt ideāli pieskaņotām sieviešu kurpēm, ko viņai nācās meklēt.

Var paiet daudzi gadi, lai atrastu šīs ideālās kurpes, kas atbilstu šai šallei, bet tas būs tā vērts. Kādā jaukā dienā sieviešu kurpju dizaineri sapratīs, kas viņiem jādara un izgatavos tieši tādu kurpju pāri, kas atbildīs šai šallei. Turklāt meitene tik un tā būs jau devusies medībās. Medības aizņems diezgan ilgu laiku, bet nekas vērtīgs nevar tik viegli iegūts. Tas nav saprotams lielākajai daļai vīriešu, kuru apavu tirgus, šķiet, ir balstīts uz nepacietību.

Vai varbūt tas ir kaut kas pavisam atšķirīgs. Ja padomā, es gribu iegādāties sieviešu kurpes, jo tās ir viena vienīgā prece visā veikalā, par kuru es esmu pārliecināta, ka man tā derēs. Tās ir noderīgas, pat ja maksā maz. Runājot par sieviešu kurpēm, es vienmēr izvēlos septīto izmēru.

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē