sestdiena, 2015. gada 6. jūnijs

Vasaras plānošana bērniem

Ja Jūs esat pielicis visas iespējamās pūles visu parādu nomaksai un esat piemirsis vasaras brīvdienu plānošanu saviem bērniem, laiks par to sākt domāt. Vasara ir klāt un pastāv iespēja, ka Jūsu bērni pavadīs lielāko daļu sava laika mājās. Jūs varētu domāt, ka Jūs ietaupīsiet naudu, pavadot laiku mājās, bet bērni ir bērni un daudzas lietas, ko viņi dara, var maksāt naudu. Šīs "nenozīmīgās" lietas var iekrāties diezgan ātri un lielā apmērā, un diezgan drīz Jūsu budžets var tikt nopietni apdraudēts. Daži veidi, kā izklaidēt bērnus, netērējot pārāk daudz savu līdzekļu. Ģimene.

Ceļojumiem var būt vajadzīga ātro kredītu palīdzība. Mūsdienās ieejas biļetes neizmaksā tik dārgi, tomēr, ja Jūs neierobežojiet izdevumus un neplānojiet savus tēriņus, tas joprojām var iecirst robu Jūsu budžetā. Budžeta plānošana izklaidēm nozīmē, ka Jums ir jāliek lietā tie resursi, kas Jums ir pieejami. Jūsu bērniem, iespējams, ir ļoti daudz dažādu rotaļlietu.

Atrodiet tās visas un parādiet tās bērniem, un tās viņiem liksies gandrīz kā jaunas, ja tie sen nebūs savas vecās rotaļlietas redzējuši. Ja Jūsu bērniem patīk sports, atrodiet veco noglabāto sporta aprīkojumu. Pastāv liela iespēja, ka viņiem jau ir bumbiņas un raketes, ar ko viņi var spēlēties. Dodieties uz parku un ļaujiet viņiem ar tiem spēlēties. Cerams, ka tur būs arī citi bērni, lai visiem būtu jautrāk. Daži bērni labprātāk zīmē un glezno, tādēļ, ja Jūsu mājās ir augošs mākslinieks, izveidojiet mākslas telpu. Mākslā galvenais ir radošums, tādēļ bērniem ir jāatrodas radošā vidē. Ir tik daudz lētu mākslas projektu, vienkārši veiciet pētījumu. Jūs varat izmantot avīzes vai žurnālus dažādiem mākslas eksperimentiem. Jums tikai jāizmanto sava iztēle. Jūs varat arī ieplānot spēļu datumus ar saviem kaimiņiem. Rīkojiet spēļu vakarus pēc kārtas.

Ļaujiet viņiem spēlēties ar jebkādām rotaļlietām un spēlēm, kas Jums jau ir mājās. Ja Jūsu darbs neļauj Jums daudz uzturēties mājās, Jūs varat sūtīt savus bērnus uz vasaras nometni. Tas, iespējams, izcirtīs robu Jūsu budžetā un liks Jums pieteikties ātrajam kredītam nepieciešamo izdevumu segšanai. Ja tā, lūdziet kaimiņiem vai ģimenes locekļiem, vai viņi var pieskatīt Jūsu bērnus. Vasarai nav jāsākas ar lieliem tēriņiem. Jūs varat izklaidēt savus bērnus arī bez lieliem izdevumiem. Jums tikai nedaudz jāizmanto sava iztēle. Visu ietaupīto naudu Jūs varēsiet izmantot dažādu parādu atmaksai vai citu izdevumu segšanai, kā arī iegādāties jaunas lietas saviem bērniem.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Ziņas Latvijā un Pasaulē